DANS, THEATER, POËZIE EN 300 BIEFSTUKKEN

De Voedselbank Alkmaar kan een heleboel steun gebruiken. Ook Hal 25 springt bij. Onder het mom van een ‘goede buur’ ging zij aan de slag voor de Voedselbank met de actie ‘Zalig Kerstvlees’.

Voor € 5,- kon een ieder een biefstuk doneren voor de voedselbank. Aangezien vlees daar zeldzaam is, werd er flink ingezet. 300 ingevroren biefstukken was de stip op de horizon. Aan het einde van de avond stond de teller op 342.

Het grootste deel van de donaties was voorgaand aan het evenement reeds gedaan. Op kerstavond mocht Hal 25 volstromen. Een bomvol en afwisselend programma mocht te toegestroomde gasten vermaken.

Hal 25 barst van inspiratie

Zo waren er; Het Russische koor ‘Bjerjozka’, dicht- en schilderkunst, DJ tante Lien, theater en het Orchestre Partout die op hun eigen manier invulling gaven aan de kerstgedachte. Daarnaast – hoe kan het ook anders – de ‘Drie wijven uit het Oosten’ die met een dynamische dans performance het publiek wisten te boeien.

Hal 25 heeft met hun actie voor de voedselbank en het bijbehorende evenement op Kerstavond een mooie invulling gegeven aan Kerst.

Colofon

Fotografie:

Tekst:

Locatie:

HAL 25 

Organisatie:

Social Media:

Dank aan pin12.nl voor het sponsoren van deze fotoreportage:

banner Pin 12 webdevelopment SEO security

Alle foto's op deze website zijn auteursrechtelijk beschermd. Gebruik uitsluitend onder voorwaarden.